Ledning

Maria Pellborn VD

I 25 år jobbade Maria Pellborn på SEB på flera olika chefsbefattningar med ansvar för varumärke, kommunikation och partnersamarbeten. De senaste året har hon varit kommunikationschef för bankers förberedelse och transformation till den nya planerade betalningsinfrastrukturen (P27) i Sverige.

Tidigare uppdrag: Marknad och kommunikationschef, Kapitalförvaltning, Marknadschef för Private Banking. SEB. Fil kand business administration, Stockholms universitet, har även studerat marknadsföring och CRM vid York University, Toronto samt ledarskap vid Handelshögskolan.

My Holmström Vahlne Försäljningsdirektör

Försäljningsdirektör sedan 2014.

Utbildning/bakgrund: Tidigare försäljningschef på Expressen. Grundade 1997 Europas första säljbolag för internetannonsering, AdLink som fanns på 15 marknader. Såldes till United Internet 2000. Övrig erfarenhet inkluderar VD på Urlando, försäljningsdirektör på Spray och Global Online Director på Metro International. Före att My Holmström Vahlne började på Realtid var hon Sales Director för The Local med 11 platser i 9 länder.

Övriga uppdrag: -

Aktieinnehav i Bolaget: 0

Camilla Jansson Chefredaktör o ansvarig utgivare

Chefredaktör sedan oktober 2020

Bakgrund: Kom till Realtid i slutet av 2018 som nyhets- och debattredaktör. Före det har hon jobbat som redaktionschef och affärområdeschef digitala medier på Sydsvenskan. Tidigare har hon också haft olika chefsposter på TV4, tidningen Chef och Dagens Industri.